Onycosolve-Nl

Overzicht: Onycosolve Fresh Fingers
Bestanddelen: plantaardig plantaardig
Effect: 6/10 9/10
Prijs: 49€ 49€
Rating:
Bestel de: Niet langer beschikbaar in Nederland Informatie

Wanneer je last hebt van schimmel op je huid of schimmelnagels dan is dit zeer lastig. Vooral de gevolgen ervan, zoals jeuk en roodheid kunnen als zeer hinderlijk ervaren worden. Naast de persoonlijke ongemakken is het ook lastig om bijvoorbeeld met open schoenen rond te lopen en zul je niet zo snel een zwembad bezoeken. Je wilt namelijk niet dat andere mensen dit zien, want mensen hebben al snel hun oordeel klaar en wordt het hebben van schimmels vaak gezien als vies en houdt men diegene verantwoordelijk voor een slechte hygiëne, terwijl dit helemaal niet het geval hoeft te zijn. Deze schimmels kunnen overal opduiken, zonder dat je er erg in hebt en iedereen kan er slachtoffer van worden. Het probleem als je het opgelopen hebt, is om er weer vanaf te komen. Vaak is het alleen maar wassen, ook met zeep niet de juiste oplossing en dienen de bacteriën vaak bestreden te worden met sterkere middelen.

Er zijn vele middelen op de markt, de één nog beter dan de andere en je kan zelfs een operatie ondergaan, waarbij je teennagel verwijderd wordt. Dit is wel een erg drastische maatregel, terwijl er ook een middel verkrijgbaar is die wel helpt. Dit middel, Onycosolve wordt in dit artikel beschreven. Er zal een beschrijving volgen van wat schimmelnagels zijn, de oorzaken, de Onycosolve ingrediënten en de Onycosolve ervaring.

Onycosolve

Hoe ontstaat een schimmelnagel?

In de volksmond spreek men vaak over een schimmelnagel of nog meer over een kalknagel. Dit komt door de kleur en de dikte van de nagel, waardoor het lijkt alsof deze uit dikke kalk bestaat.

Overzicht: Onycosolve Fresh Fingers
Bestanddelen: plantaardig plantaardig
Effect: 6/10 9/10
Prijs: 49€ 49€
Rating:
Bestel de: Niet langer beschikbaar in Nederland Informatie

De medische term voor een schimmelnagel is onychomycose dit bestaat uit twee woorden: onycho, wat nagel betekend en mycose betekend schimmel. Onychomycose kan voorkomen in alle lagen van de bevolking en in elke cultuur. Ook maken zowel mannen als vrouwen evenveel kans op het krijgen van onychomycose. De schatting is dat in Nederland ongeveer 2 tot 13% van de bevolking last heeft van onychomycose. Wel is het zo, dat hoe ouder je wordt, hoe meer kans je krijgt op schimmelnagels. Jongeren hebben er zelden last van, terwijl het ouderen zijn die er het meeste last van hebben. De schatting is dat het percentage ouderen van tussen de 40 en 60 jaar 15 tot 20% bedraagt.

Schimmelnagels zijn het gevolg van een schimmelinfectie. De belangrijkste schimmels die dit veroorzaken zijn Trichophyton en Microsporum. Iemand met een gezonde huid en gezonde nagels heeft over het algemeen een hele goede afweer tegen schimmels. Dit is ook de reden dat relatief weinig jongeren hier last van hebben, daar hun afweersysteem nog goed werkt, terwijl het afweersysteem van ouderen al vaak slechter is. De schimmels nestelen zich in nagels die slecht groeien of vochtige en beschadigde nagels. De combinatie van bijvoorbeeld kunststof sokken en strakke schoeisel en eventueel transpirerende voeten, maakt het dat de schimmel zich kan ontwikkelen tot een schimmelinfectie.

Waar loop je een schimmelinfectie op?

Vooral in openbare ruimtes waar mensen op blote voeten lopen, zoals zwembaden en sauna’s loop je extra kans op een schimmelinfectie. Er zijn daar miljoenen schimmels die op mensen overgebracht kunnen worden. Als iemand zijn infectie niet behandeld en wel naar een zwembad of sauna gaat, kan hij/zij heel gemakkelijk een nieuwe bron worden en dit overbrengen op andere bezoekers. Een schimmelinfectie is dus besmettelijk. Maar ook thuis kun je een schimmelinfectie oplopen, als een ander familielid hier ook last van heeft.

Als je op blote voeten loopt of de badkamer niet voldoende gereinigd wordt is het ook daar gemakkelijk om een infectie op te lopen. Maar er zijn ook groepen mensen die wat meer vatbaarder zijn voor schimmelinfecties dan andere groepen. Dit zijn dan vaak mensen die chronisch een laag immuunsysteem hebben en mensen met overgewicht. Ook kan het zijn dat je om bepaalde redenen antibiotica moet slikken. Als je dit veelvuldig slikt, kan je hier ook immuun voor worden, wat de kans vergroot voor het oplopen van een schimmelinfectie. Daarnaast is het nooit verstandig om synthetische kleding of sokken te dragen. Hierin loop je meer kans op transpiratie. Transpiratie is ideaal als voedingsbodem voor schimmelinfecties.

De gevolgen van schimmelnagels

Een schimmelinfectie zal het weefsel van de nagel aantasten en vernietigen. Vaak begint dit bij de nagel van de grote teen. De nagel gaat dan verkleuren en krijgt een witte of gele kleur. De nagel zelf zal in sommige gevallen ook los gaan laten en is dikker en voelt onregelmatig aan. Wanneer dit niet behandeld wordt, zal de schimmel al snel overslaan naar de overige teennagels. Ook deze nagels kunnen dan gaan verkleuren, wat het geheel geen mooi aanzicht geeft. Hoewel een schimmelnagel in de meeste gevallen niet pijnlijk hoeft te zijn, kan het wel jeuken. Veelal heeft iemand met een schimmelnagel ook last van zwemmerseczeem wat wel pijnlijke kloofjes tussen de tenen kan veroorzaken. Overigens kan het ook zijn om schimmelnagels aan de nagels van de handen te krijgen. Vooral als je met je handen bijvoorbeeld aan je teennagels zit en je handen niet goed reinigt, is de kans daarop groot. Je begrijpt dat dit een goede behandeling vereist, vooral vanwege de besmettelijkheid en om je handen en voeten meer toonbaar te maken.

Overzicht: Onycosolve Fresh Fingers
Bestanddelen: plantaardig plantaardig
Effect: 6/10 9/10
Prijs: 49€ 49€
Rating:
Bestel de: Niet langer beschikbaar in Nederland Informatie

Behandeling

Een schimmelnagel kan met verschillende behandelingen bestreden worden. De meest drastische manier is, dat de nagel in het geheel verwijderd wordt en de onderliggende huid grondig wordt gereinigd. Dit is een hele ingreep die ook pijnlijk kan zijn, omdat je een tijdje geen nagel hebt. De nagel moet dan weer aangroeien, maar er is geen garantie dat je het niet meer krijgt. Daarnaast kan je gebruik maken van de traditionele geneeskunde. Hierbij krijg je in de meeste gevallen een crème of een spray die je voor een aantal weken moet gebruiken. Dit kan helpen, maar is vooral een bestrijding van de symptomen. Het is best mogelijk dat dit helpt, maar ook hier is er wederom geen garantie dat de schimmel niet meer terugkeert. De meeste mensen gebruiken voor behandeling een farmaceutische crème. Het is bewezen dat je deze crème eigenlijk altijd zal moeten gebruiken, want zodra je ermee stopt, komt de schimmelinfectie weer terug.

Onycosolve

Er is nu een middel op de markt dat bewezen resultaten behaald met het bestrijden van schimmelinfecties en schimmelnagels en dat is Onycosolve. De Onycosolve ervaring leert dat dit middel zeer goed werkt en niet alleen de gevolgen van schimmels aanpakt, maar ook de oorzaak. Mede door de Onycosolve ingrediënten is dit een krachtig geneesmiddel, die de schimmelinfectie volledig aanpakt. Onycosolve is in korte tijd uitgegroeid tot een bekend middel door de Onycosolve ervaring. Mensen die het middel gebruiken, zijn over het algemeen altijd zeer positief, vooral ook omdat dit snel werkt. Vaak zijn de meeste mensen al binnen twee weken verlost van hun schimmelinfectie terwijl ze er al maanden of jaren mee rondlopen en zonder resultaat allerlei andere middelen gebruikt hebben.

Onycosolve ingrediënten

Onycosolve ingrediënten

Om de werking van Onycosolve te begrijpen moet je inzicht hebben in de Onycosolve ingrediënten. Het eerste ingrediënt wat erin zit is eikenschorsextract. Bij het aanbrengen zorgt dit ingrediënt ervoor dat de jeuk direct gestopt wordt. Ook zal het je van de onaangename geur verlossen. Daarnaast bevat dit extract een ontstekingsremmende werking, zodat de ontsteking grondig aangepakt wordt en desinfecteert het eventuele wondjes. Het tweede ingrediënt is Echte salie (Salvia Officinalis). Dit middel wordt veel gebruikt tegen bepaalde huidziektes. Echte salie is een vorm van etherische olie, wat diep in de opperhuid doordringt. De huid wordt hierdoor van binnenuit gevoed en gehydrateerd.

Hierdoor verdwijnen eventuele schilfers en geneest het scheuren. Dit is daarom ook handig te gebruiken als je veel last van scheuren hebt door bijvoorbeeld eelt onder je voet. Het derde ingrediënt is Engelwortel (Angelica Archangelica). Dit is al een heel oud en krachtig middel. Het werd in de 14e eeuw reeds gebruikt voor de behandeling tegen de pest. Van oudsher is het dus al bekend als zeer geneeskrachtig. Dit ingrediënt zal dan ook krachtig de schimmelinfectie aanpakken. Het laatste ingrediënt is Theeboomolie. Dit is een heel belangrijk onderdeel want dit middel zorgt ervoor dat de schimmels als Trichophyton en Microsporum niet meer groeien. De cellen van de schimmel worden door dit middel direct aangevallen en vernietigd. Daarnaast is een belangrijke eigenschap van dit ingrediënt dat het de immuniteit van de huid versterkt. Dit zorgt ervoor dat je na je behandeling geen last meer krijgt van schimmelinfecties. Deze Onycosolve ingrediënten tezamen zorgen ervoor dat dit een krachtig middel is tegen schimmelnagels en je er voorgoed van verlost bent.

Het gebruik van Onycosolve

Het gebruik van Onycosolve is niet zo moeilijk. Reinig eerst grondig je voeten en droog je voeten goed met een droge handdoek. Nu spuit je de Onycosolve spray op de zolen van je voeten, je nagels en ook tussen de tenen. Wrijf dit goed in. Herhaal dit zo’n twee tot drie keer per dag. Spuit ook je handen in, zodat je zeker weet dat de schimmel zich niet zal verplaatsen. Zorg uiteraard ook voor overige beschermingsmaatregelen, zoals dagelijks schone sokken en draag niet te krappe schoenen. Onycosolve zorgt er niet alleen voor dat de voetschimmel bestreden wordt, na gebruik heb je ook het gevoel alsof je lekkere frisse voeten en handen hebt. Dit zorgt voor een boost voor je zelfvertrouwen en je mag er ook op rekenen dat je klachten spoedig voorbij zullen zijn. Naast bestrijding van de infectie en het frisse gevoel, zorgt Onycosolve er ook voor dat je voeten niet meer zullen ruiken. Ook als je geen last van schimmelnagels hebt, maar wel last van naar ruikende voeten, is Onycosolve een uitstekend middel om te gebruiken. Het verlost je van de geurtjes en verzorgd de voeten goed, zodat je geen kans maakt op een schimmelinfectie.

Onycosolve ervaring

Velen zullen sceptisch zijn om dit middel, maar er zijn talloze mensen die al lange tijd bij een huisarts en dermatoloog lopen en na gebruik verlost zijn van hun klachten. Dit doet veel artsen dan ook versteld staan, vooral omdat de ingrediënten waar Onycosolve uit bestaat allemaal natuurlijk zijn. In 2013 heeft er in Toronto een klinisch onderzoek plaatsgevonden met betrekking tot onder andere het middel Onycosolve. Aan dit onderzoek deed een groep vrijwilligers in de leeftijd van 25 tot en met 78 jaar mee. Na afloop werden de resultaten bekeken en bestudeerd door een groep van 19 onafhankelijke dermatologen. Zij stelden vast dat Onycosolve een zeer positieve bijdrage heeft bij de bestrijding van schimmelinfecties. De spray werd dan ook wereldwijd vrijgegeven.