Onycosolve-Fi

Onycosolve – Kiinnitämme usein paljon huomiota terveyteemme, vartaloomme, kasvoihimme ja jopa vaatteisiimme. Tämä on luonnollisesti hyvä asia, sillä kaikki nämä osa-alueet ovat oleellisia puoleensavetävän ja vaikuttavan persoonallisuutemme ilmaisemisessa. Mutta entä se kehomme osa, joka pysyy piilossa muiden katseilta? Se, joka ei ole yleisesti kenenkään nähtävillä? Puhutaanpa jaloista ja kynsistä. Saatamme hankkia kalliita kenkiä täydentämään tyyliämme, mutta entäpä jalkojemme yleinen terveydentila? Jopa jalkojen terveys on elintärkeää. Useimmiten sitä on helppo ylläpitää, kun pidämme hyvää huolta jaloistamme säännöllisesti ja ennaltaehkäisevästi. Kaikesta huolimatta ja erinäisistä syistä johtuen jalat ja kynnet voivat joskus kärsiä dermatomykoosista eli ihon sienitaudista. Se on tauti, joka voi aiheuttaa sieni-infektion ja jolla on myös monia muita sivuvaikutuksia.

Jos jalkasi kaikesta huolimatta joutuvat sieni-infektion kouriin, älä jätä sitä hoitamatta ja odota sen paranevan ajan kanssa, sillä se ei katoa itsestään. Ethän myöskään sotkeennu tee-se-itse kikkoihin tai tuttavien hyvän päivän neuvoihin erinäisistä hoitokeinoista. Ne voivat olla ensinnäkin pohjimmiltaan hyödyttömiä ja pahentaa tilannetta. Paras tapa vaivan hoitamiseksi on lääkärin vastaanottokäynti ja lääkärin ohjeiden noudattaminen reseptilääkityksen voimin. Voit vaihtoehtoisesti hankkia Onycosolvea, joka on kliinisesti testattu suihke ihon sienitautiin. Se on herättänyt paljon huomiota sen tehokkuutensa ansiosta ja lääkärit enenevässä määrin määräävätkin sitä potilailleen.

onycosolve

Mikä dermatomykoosi on?

Dermatomykoosi on yksi monista sieni-infektiotyypeistä, joka on melko yleinen vaiva maailman joka kolkassa. Infektio voi syntyä ihon altistuessa maaperän tai muiden pintojen bakteereille. Kun iho infektoituu, infektio alkaa leviämään. Termi “dermatomykoosi” tulee kreikan kielestä, jossa “mikos” tarkoittaa sientä, josta johtuva infektio vaikuttaa ihoon ja kynsiin. Noin 92 % tapauksista sen aiheuttavat Trichophyton- ja Microsporum-suvun sienilajit. Nämä ovat melko haasteellisia nujertaa infektoituneesta ihosta. Ne voivat läpäistä ihon pinnan jopa juomien, ruuan, syljen ja pienten ihon naarmujen tai halkeamien kautta, jolloin ne pääsevät ihon orvasketeen.

Dermatomykoosissa ihosi kärsii jatkuvasta ärsytyksestä, joka ilmenee kutinana, tulehduksena, kipuna, kudosvaurioina ja jopa epämiellyttävinä hajuina, jolloin myös kanssaihmiset voivat huomata, että jaloissasi on jotain vialla. Kun infektio pahenee, se tarttuu myös kynsiin, jotka voivat alkaa rapistua ja irrota tai näyttävät erittäin epämiellyttäviltä. Jos infektioon ei reagoida jo sen varhaisessa vaiheessa, jalkojesi kunto voi heikentyä huomattavasti.

Paras vaihtoehto on hankkia Onycosolvea ja parantaa jalkasi taas terveiksi ja miellyttävän näköisiksi.

Mitä Onycosolve on?

Monentyyppisistä sienistä tai muista haitallisista taudinaiheuttajista johtuvia ihoinfektioita hoitavia suihkeita ja voiteita on olemassa niukasti. Kaikki ne eivät myöskään oikeasti tehoa lupaamallaan tavalla. Jos olet kärsinyt kynsi- ja jalkasieni-infektiosta, Onycosolve on järkevä valinta. Sitä pidetään jalka- ja kynsisienen hoitokeinojen läpimurtona, se on kliinisesti testattu ja valmistettu luonnollisista ja turvallisista ainesosista. Tuotetta käyttäneet ovat parantuneet onnistuneesti ja he ovat päässeet eroon ihon halkeamista, kutinasta, hikoilusta ja epämiellyttävistä hajuista alle 2 viikossa tuhoten lopulta infektion täysin. Kun tätä suihketta on käytetty iho-ongelmiin, infektiot ovat pysyneet poissa jopa useita kuukausia käytön jälkeen.

Mitä ainesosia Onycosolve sisältää?

  • TAMMEN KAARNAUUTE – Suojaa tehokkaasti ihoa hoitaen ärsytystä, kutinaa ja hajuhaittoja, jotka voivat aiheuttaa noloja tilanteita. Se uudistaa ihoa hoitaen halkeamia, ehkäisee infektioiden leviämistä desinfioimalla pieniä haavaumia ja omaa tulehdusta estäviä ominaisuuksia, jotka auttavat rauhoittamaan ihoa.
  • VÄINÖNPUTKI – Vahva yrtti, joka on tunnettu sieni- ja bakteeri-infektioita parantavista ominaisuuksistaan. Keskiajalta lähtien tätä kasvia on käytetty Euroopassa sen lääkinnällisten ominaisuuksiensa vuoksi ja sen uskottiin olevan tehokas ruton hoitokeino.
  • ROHTOSALVIA – Salviakasvista johdettu rohtosalvia on eteerinen öljy, jota on käytetty laajasti ihoinfektioiden hoidossa. Se toimii läpäisemällä ihon orvaskeden poistaen infektion juurisyyn sieltä käsin. Sillä on myös ravitsevia ja kosteuttavia ominaisuuksia, jotka tekevät ihosta terveen lievittäen kuivuutta ja hilseilyä syvältä ihon sisältä käsin. Se voi hoitaa jopa syviä halkeamia ja elvyttää ihon pintaa.
  • TEEPUUÖLJY – Tunnetaan myös nimellä Melaleuca Alternifolia. Sen on tieteellisesti todistettu omaavan sientä estäviä ominaisuuksia, jotka hillitsevät Trichophyton- ja Microsporum-sienilajien kasvua. Se kohdistaa tehonsa sieni-infektoituneisiin ihosoluihin ja vaurioittaa niiden kalvoa tuhoten ne. Se auttaa ihoa tulemaan immuuniksi infektioille, joten ihokudoksen hoidon jälkeen infektio ei koskaan uusiudu.

Mitkä ovat Onycosolven käytön päähyödyt?

  • Sitä on helppo käyttää ja se auttaa lievittämään kutinaa lähes välittömästi
  • Se hillitsee liiallista hikoilua pitäen jalat kuivina ja ehkäisee infektion leviämistä
  • Se tuhoaa sieni-infektion aiheuttajan
  • Se korjaa ihoa lähes 98 %

Kuinka Onycosolvea käytetään oikein?

Kun olet saanut Onycosolven käsiisi, on oleellista, että sitä käytetään oikein ja tuotteen mukana tulevia käyttöohjeita noudatetaan. Voit myös kysyä lääkäriltäsi lisäohjeita sen käyttöön. Tuotteen käyttö on kuitenkin melko yksinkertaista. Toimi näin –

  • Ensimmäiseksi puhdista ihon pinta vedellä ja miedolla saippualla tai puhdistusaineella, jotta se on kauttaaltaan puhdas. Kuivaa iho pyyhkeeseen.
  • Kohdista suutin huolellisesti hoidettavalle alueelle ja suihkauta. Lisää tuotetta jalkapohjiin, kynsiin, varpaisiin ja hiero hellävaroen. Käytä päivittäin 2–3 kertaa päivässä.

Vaikka tuote saa aikaan tuloksia jo 7 päivässä, sitä voidaan käyttää useampien viikkojen ajan, jos infektio ei katoa.

Mitä varotoimia pitää ottaa huomioon?

Kannattaa lisäksi varmistaa, että jalkasi pysyvät kuivina, ja pyri käyttämään korkealaatuisia puuvillasukkia. Kuivaa aina kenkäsi ilmavasti ja säilytä niitä auringonvalossa käytön jälkeen tai ennen käyttöä, jotta ne pääsevät desinfioitumaan. Kävele paljain jaloin mahdollisimman vähän. Puhdista jalkasi huolellisesti joka päivä ennen nukkumaanmenoa.

Mistä Onycosolvea voi ostaa?

Klikkaa alla olevaa linkkiä, joka vie sinut Onycosolven viralliselle verkkosivustolle. Täytä tilauslomake ja vahvista tilauksesi. Tuote toimitetaan sinulle pikaisesti.